Hoppa till sidans innehåll

P-17 IFK Motala-MFF 2-2

14 AUG 2017 16:55
Välspelad kämpamatch med rättvist reultat efter sen MFF kvittering!
  • Uppdaterad: 14 AUG 2017 16:57

Höstpremiär på en fin men STOR gräsmatta i Motala! Semestertider, helgarbete och sjukdom gjorde att vi åkte dit med 14 man, trots lån från 03. 

IFK började bäst och förde spelet i medvinden, men det fanns möjligheter för oss att ställa om snabbt vilket vi också gjorde flera gånger. Det var också på en snabb omställning vi tog ledningen, Jeppe lyfte över deras backlinje och Jarno sprintade ifrån och satte bollen distinkt stolpe in i bortre hörnet!Har ni hört det förut? IFK var aldrig ofarliga men med fina räddningar från Hugo och uppoffrande spel av övriga så höll vi tätt och började även ta över spelet mer och mer. Vi har flera fina chanser av bl a Vilmer och Emil Å men även deras målvakt är duktig. I slutminuten kommer dock IFK fram vid vår kortlinje och sätter 1-1 efter en retur. Ologiskt just då men ändå rättvist.

Andra halvlek påminde väldigt mycket om den första, IFK förde spelet från början och sedan tog vi över. Med ca 8  minuter kvar tar IFK ledningen och vi är ganska slitna efter flera skador men satsar allt på ett kort och går över till 3-4-3. Och denna gång skulle det löna sig! Med 3 minuter kvar blir David frispelad men målvakten räddar, returen letar sig ut till Jeppe som trycker in 2-2!

 I slutminuterna får IFK ett antal hörnor och billiga(!?) frisparkar som blir farliga, så när domaren blåser av matchen så känns det ganska skönt!

Bägge lagen hade ganska många chanser och vi var överrens med IFKs ledare att det var ett rättvist resultat. 

Under matchen drabbades vi av ett antal skador,spelare som fick kliva av och kom in igen och för en del tog det helt stopp ( Norr, bristning). Så med tanke på liten trupp, mycket skavanker, bra motstånd och stor plan så gör killarna en beundransvärd insats och är också utpumpade efteråt! Stolta ledare!

Skribent: Niklas Arvidsson
Epost: Adressen Gömd
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
590 20 Mantorp
Telefon: 014226450
E-post: This is a mailto link

Mantorps FF har samarbetsavtal med

 

 

 

Våra medlemmar tillhör en

 

 

Postadress:
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014226450
Fax: 014226450
E-post: This is a mailto link

Se all info