Hoppa till sidans innehåll

Vadstena GIF- MFF 0-7

07 MAJ 2018 11:50
Så där ja! Sprudlande spelglädje bakom storseger!
  • Skapad: 07 MAJ 2018 11:50

Efter förra matchens dåliga humör fick killarna höra ett och annat. Till den här matchen ville vi tränare se spelglädje och lagmoral. Det fick vi!

Efter 27 sekunder har vi första målchansen genom Eric som fick börja på topp. Efter det har vi konstant övertag och vinner mycket boll genom hög press, ofta med Hafiz i spetsen. Det känns som en fråga om tid innan vi ska få utdelning. Den kommer till slut genom Eric som skjuter i steget på en genomskärare. Sedan lossnar det. Isak skjuter ett tungt långskott i krysset, Bolla gör 0-3, Eric nickar(som vi har väntat på nickmål) snyggt in Gabbes fina hörna och Jarno sätter en straff till 0-5. Mitt i allt så blir Vadstenas målvakt utvisad efter att ha sprungit över Bolla i en feltajmad utrusning.

Men mest glädjande är ändå hur vi spelar som ett lag, där verkligen ALLA deltar. Vi låter bollen gå och spelar riktigt fin fotboll!

Andra halvlek blir något mer avslagen, men vi fortsätter att skapa mycket chanser. Ibland kanske vi passar en gång för mycket för att få med fler i målprotokollet.

Men jag gillar det! Idag kunde vi kosta på oss det och det kommer höja oss som lag i slutändan.

Till slut kommer sexan genom ett fint långskott av Norre. Idag klaffar det mesta!

Innan matchen är slut gör Bolla 0-7 snyggt efter att ha snurrat upp deras backar!

En svår match för Hugo som bara har ströanfall att ta hand om. Det gör han som vanligt bra. Enda gången han kommer fel så täcker Adam skottet. Som det ska vara. Alla fotbollsspelare missar ibland, då gäller det att jobba för varandra.

Och det är laginsatsen och spelglädjen som jag återigen vill lyfta fram!

Idag vill jag plussa hela laget men väljer även att nämna Norre som använder sin kaptensroll på rätt sätt och dessutom nätar! Eric som tar chansen på topp och sätter två baljor! Isak,som alltid jobbar lojalt och dessutom sätter en pärla! Och..., ja ALLA!

Nu är det bara att fortsätta på den inslagna vägen.

Skribent: Niklas Arvidsson
Epost: Adressen Gömd
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
590 20 Mantorp
Telefon: 014226450
E-post: This is a mailto link

Mantorps FF har samarbetsavtal med

 

 

 

Våra medlemmar tillhör en

 

 

Postadress:
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014226450
Fax: 014226450
E-post: This is a mailto link

Se all info