Hoppa till sidans innehåll

MFF- LBK/ Gotte 1-1!

23 SEP 2017 11:56
Årets sista seriematch slutade 1-1! Blandad insats!
  • Uppdaterad: 27 SEP 2017 10:42

I sista matchen mötte vi LBK, det enda lag vi inte vunnit mot i serien, så nu skulle vi väl vara taggade? Tyvärr känns det lite okoncentrerat innan matchen, man vill att det ska vibrera av laddning vilket det ofta har gjort i år! Så när matchen börjar har vi också svårt att komma in i det och LBK börjar klart bäst, men David J. som återigen ställer upp för laget är stabil i målet och håller tätt. Efter ca 25 minuter kommer vi upp i en omställning och Bolla vräks omkull och vi får straff, vår första målchans i matchen. Målvakten räddar men vi sätter returen. Tyvärr har domaren redan blåst om straffen då deras försvarare gått för tidigt. Deras målvakt räddar även andra straffen! Här skulle jag ha bytt straffskytt, felet är mitt och ingen annans! Bra räddningar dock! 0-0 i paus.

Nu har vi jobbat oss in i matchen och tar över mer och mer! Men som det ofta är i fotboll så tar istället dom ledningen på en kontring!

Vi fortsätter att ånga på och skapa chanser och till slut blir Gurra manglad och vi får en ny straff! MålisDavid har bett att få ta den och lovat sätta den i krysset! Sagt och gjort! 1-1.

Nu går LBK på knäna och vi skapar mycket chanser men deras målis gör det bra och det blir inga fler mål.

Missnöjd med: att vi inte är riktigt taggade från start.

Nöjd med: att vi lyckas kämpa oss in i matchen och som oftast orkar mer än motståndarna. Detta tack vare en imponerande hög träningsnärvaro under året!

Tycker killarna totalt sett gjort en strålande säsong, det var mycket som kändes osäkert i våras, men dom har roligt ihop och det har gett resultat!

Nu avslutar vi med att ersätta B- laget i deras sista match!

Skribent: Niklas Arvidsson
Epost: Adressen Gömd
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
590 20 Mantorp
Telefon: 014226450
E-post: This is a mailto link

Mantorps FF har samarbetsavtal med

 

 

 

Våra medlemmar tillhör en

 

 

Postadress:
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014226450
Fax: 014226450
E-post: This is a mailto link

Se all info