Hoppa till sidans innehåll

MFF- Ljungsbro/ Wreta 0-1

02 MAJ 2018 12:49
Förlust i seriepremiären trots spelövertag!
  • Skapad: 02 MAJ 2018 12:49

Efter flera bra träningsmatcher så var det då dax för seriepremiär. Det gick inte alls. Första halvlek är helt jämn, men det är nog den blekaste vi gjort i år. Dåligt passningsspel, dåliga mottagningar och dålig intensitet gör att vi inte får något flyt i spelet. 0-0 i paus. Efter att ha spelat i motvind i första så vänder vinden i paus, skulle visa sig vara symptomatiskt för matchen.

När andra halvlek börjar så höjer vi oss och tar över matchen allt mer. Vi skapar en hel del chanser, Max har en jättenick i stolpen,vi har ett  antal skott i bra lägen, deras målis gör en fin parad på Norres närskott mm. 

Med 10 min. kvar händer det ologiska men inte helt ovanliga i fotbollens underbara (???) värld. Ljungsbro skjuter ett tungt skott utifrån, normalt sett är det plockpotatis för en duktig målvakt som Hugo. Men bollen träffar en av våra backar och Hugo är chanslös efter "styningen".

Vi hinner skapa fler chanser, bl.a har Hafiz ett skott i stolpen men det vill sig inte idag. Med chansfördelningen12-2 (?) så vinner vi 4 av 5 såna här matcher.

Det ursäktar dock inte att vi behöver förbättra vår inställning på planen. Det fantastiska med att spela i ett lag är när man lyfter varandra genom en positiv attityd! Pusha varandra, peppa och berömma! Ingen är större än laget. Då är det bättre att börja med boxning.

Idag plussar vi för vår lojala backlinje, David ,Said och Charlie. Killar som alltid gör sitt jobb och aldrig letar fel på andra. Stabila dessutom!

Skribent: Niklas Arvidsson
Epost: Adressen Gömd
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
590 20 Mantorp
Telefon: 014226450
E-post: This is a mailto link

Mantorps FF har samarbetsavtal med

 

 

 

Våra medlemmar tillhör en

 

 

Postadress:
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 014226450
Fax: 014226450
E-post: This is a mailto link

Se all info