Hoppa till sidans innehåll

Senior

.

 Ny tränartrio för säsongen 2018

Hej! Mitt namn är Richard Andersson, jag har tagit jobbet som headcoach säsongen 2018. Till vardags jobbar jag som avfuktningstekniker  för Anticimex. Jag har spelat för Mantorp i 3 säsonger nu och anledningen till att jag byter från att spela till att träna beror på en skada i foten som gjort att jag inte kunnat träna som jag velat, det tillsammans med min ålder har gjort att det här beslutet kommit relativt automatiskt och enkelt när jag fick frågan. Det finns egentligen inget annat intressant att nämna om min ganska obefintliga spelarkarriär och inte heller min helt obefintliga tränarkarriär eftersom det här faktiskt är mitt första tränarjobb. Det jag ändå skulle vilja nämna är att jag under åren haft fantastiska tränare att lära mig och ta efter av.

Till min hjälp iår har jag två härliga och kunniga killar som står för helt olika men ändå vansinnigt viktiga egenskaper. Den ena som fungerar lite som en filosof och ett taktiskt geni, (Gör vilka assosiationer du vill) han står för extremt mycket kunnande inom fotboll och människor. Den andra har sina styrkor när det kommer till människor och framförallt struktur, han planerar och styr ihop det så att det alltid fungerar. 

Här kommer en presentation av mina två assisterande hjältar.

 

Zoran Jankovic

Driver till vardags football4u i Linköping. Han har som spelare tillhört och presterat för Karle IF, Hjulsbro IK, IFK Örebro, Svedala IF, Trelleborgs FF, IK Östria Lambohov, Mantorp FF C-lag. Som ledare har han tränat IK Östria lambohov, AFK Linköping, LFC F19 (hjälptränare) Och sedan 2009 fotbollsgymnasiet i Linköping ( football4u). Som alla ser så är det en imponerande meritlista även om Zoran aldrig skulle erkänna det, och jag tycker det är helt fantastiskt att han vill hjälpa mig och Mantorp iår även fast han har ett väldigt späckat schema med jobb och familj.

Stefan Thorén (kallas gärna Steve)

Arbetar som försäljningsområdeschef på TOOLS i sverige. Han gör sitt 3e år som assisterande tränare i Mantorp FF, och har tidigare tränat pojklag i Vikingstad och P14-16 i Mantorp. Som spelare är han uppfostrad i Ljungsbro och han avslutade sin karriär för anrika Tellby IF som 29åring. Även Stefan har ett späckat schema och även honom är jag imponerad av att han alltid lyckas få ihop det och ändå ha tid att bistå Mantorp.

 

Vi har ett fint sammarbete där vi får förstklassig hjälp av Mantorps stolthet Per Olov Andersson och Patrik Holgersson som alltiallo och materialare. Även ordföranden Pontus hoppar in där han behövs. 

Målet med säsongen är att klara kontraktet i division 4, samtidigt som vi skolar in våra unga förmågor i A-laget så de växer in i spelet och tempot.

Kom gärna och stötta oss framöver och är det något någon undrar eller tycker är oklart så finns jag på 0761660788.  Hoppas samtliga som läst detta haft en helt underbar söndag i solen <3

 

 

Mantorps FF - Danske Banks Herrcup; Grupp G
Box 31
590 20 Mantorp
Telefon: 0142-264 50
E-post: This is a mailto link

Mantorps FF har samarbetsavtal med

 

 

 

Våra medlemmar tillhör en

 

 

Postadress:
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 0142-264 50
Fax: 0142-264 50
E-post: This is a mailto link