Hoppa till sidans innehåll

Ljungsbro BK-Mantorp FF

2018-05-12 16:36
  • Uppdaterad: 2018-05-12 16:36

Ljungsbro BK - Mantorp FF

Tyvärr så blir vi straffade den här matchen, stenhårt! och allt som kunde gå emot oss gick emot oss.

Vi kämpade och vi försökte spela fotboll,  allt vi gjorde tog för lång tid och vi var inte riktigt där. Vi förlorar med 2-0, vi förtjänar inga poäng, men i mina ögon förlorar samtliga utövare. Domarna ska man såklart inte benämna i en recension, men de bjuder Ljungsbro på 1-0 och gör inte heller dem en bra insats. Ljungsbro vinner ju, men det är en fruktansvärt tråkig historia de bjuder på, så här kommer ett bittert grattis.

Min egen insats är även den bedrövlig, jag ser ju hur lite som händer framåt, jag ser hur svårt vi har att rulla i backlinjen, men ändå så ändrar jag egentligen ingenting. Och jag förmår inte att sprida någon energi, så även jag ska ha rejält med bakläxa.

Jag är dock stolt över att vi har varandras ryggar när fula efterslängar kastas emot oss, vi står upp för varandra och det värmer ändå måste jag säga och jag älskar samtliga som ställer upp i den fina Mantorpströjan och den känslan ger mig hopp.

Vi kan så mycket bättre Mantorp och det är fantastiskt att vi får chansen att visa det redan på måndag, på klämmestorps IP mot IFK Motala. Jag hoppas vi får det gamla vanliga stödet från er Mantorpare som finns därute för vi behöver er<3.

// Richard

Skribent: Richard Andersson
Epost: Adressen Gömd
Mantorps FF - Danske Banks Herrcup; Grupp G
Box 31
590 20 Mantorp
Telefon: 0142-264 50
E-post: This is a mailto link

Mantorps FF har samarbetsavtal med

 

 

 

Våra medlemmar tillhör en

 

 

Postadress:
Mantorps FF - Fotboll
Box 31
59020 Mantorp

Kontakt:
Tel: 0142-264 50
Fax: 0142-264 50
E-post: This is a mailto link